Зимноводівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Володимир Гутник відзвітував у Суховолі

Дата: 25.02.2024 15:00
Кількість переглядів: 68

ЗВІТ сільського голови Зимноводівської громади

Володимир Гутник відзвітував у Суховолі

Учора, 25 лютого, сільський голова Зимноводівської громади Володимир Гутник відзвітував за 2023 рік перед мешканцями села Суховоля. Зустріч відбулася в Народному домі с. Суховоля.

Володимир Гутник розповів про виконані у 2023 році роботи за різними напрямами. Особливу увагу звернув на допомогу силам оборони та мобілізованим мешканцям громади.

Сільський голова навів аналіз доходів та видатків сільського бюджету, а також пояснив, що у зв’язку з воєнним станом капітальні видатки були обмежені. Проте впродовж року вдалося провести капітальний ремонт вул. Шептицького, ремонт частини вул. Шкільної та частини вул. Огородньої, поточні ремонти на вулицях Ягідна, Відродження України та І. Франка.

Мешканці с. Суховоля озвучили низку актуальних проблем та запитань, зокрема про ремонт доріг на вул. Чорновола та вул. Лесі Українки. Володимир Гутник надав обґрунтовані відповіді на запитання.

Сільський голова зазначив, що ставить на перше місце проблему добудови Суховільського ліцею. На його думку, саме освіта і культура повинна бути на високому рівні, адже від цих галузей залежить виховання нашої молоді. Володимир Степанович запевнив, що актуальні питання, які в компетенції сільської ради, буде вирішено.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь