24.02.2024 "На шляху до перемоги: успіхи наших тенісистів у лютому!"

Дата: 26.02.2024 11:33
Кількість переглядів: 32

Лютий у нашому ліцеї видався дуже насиченим на спортивні змагання з тенісу настільного. 

Минулого року в ліцеї розпочав працювати гурток з тенісу настільного, де тренуються учні нашого ліцею та дорослі Зимноводівської громади. Усього на тренування ходять до 20 учнів та дорослих. Дорослі гравці самоорганізувались в "Клуб любителів настільного тенісу" і беруть участь у різних рівнях змагань, такі як: місцеві турніри, обласні, всеукраїнські та міжнародні змагання.

Так команда дорослих та учнів ліцею потрапила на "Всеукраїнську регіональну лігу" (Західний регіон), де провела вже два тури. Перший тур відбувся в с. Андріївка Львівської області, а другий - в м.Сколе на початку лютого.

Команда на цих змаганнях трималась успішно, завдання, які ставили перед собою спортсмени - виконані.

Також дорослі та учні взяли участь у відкритому Х турнірі "Пам'яті Героїв Небесної Сотні", який відбувся 17.02.24 та 24.02.24 в Комарнівській ТГ.

Таким чином, беручи участь у цих змаганнях, наші спортсмени вибороли два призових місця: серед дорослих - Дідун Віталій (ІІ місце), серед школярів І місце посіла наймолодша учасниця цих змагань - Панчук Марта, яка виграла у всіх дівчаток не тільки своєї вікової групи, а й старших від себе за віком дівчаток і була нагороджена грамотою, медаллю та кубком!!!

Тепер дорослі готуються до ІІІ туру Регіональної ліги чемпіонату України, який відбудеться у квітні в м. Івано-Франківську, а учні будуть захищати честь нашої громади в м. Сколе на обласній учнівській Гімназіаді, яка відбудеться наприкінці березня.

Щиро радіємо успіхам наших учнів! Підкорення нових вершин у подальшому!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь