Зимноводівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

14 березня - День українського добровольця

Дата: 14.03.2024 09:04
Кількість переглядів: 80

Завжди, у найважчі часи нашої історії, знаходилися відважні, які добровільно брали зброю до рук і ставали на захист своєї Батьківщини.

Фото без опису

Сьогодні, 14 березня, ми вшановуємо День українського добровольця. Це день, коли ми згадуємо тих, хто без коливань пішов на захист своєї країни, не чекаючи на повістку чи наказ, а обравши це свідомо.

2014 та 2022 роки показали, що в серці нашої країни живе справжній дух героїзму та відданості. Добровольці стали неоціненною підтримкою для нашої армії у найважчі моменти.

Нині добровольцем став увесь Український народ: ті, хто прийшов до центрів комплектування та поповнив ряди Збройних Сил України; ті, хто став до лав територіальної оборони; ті, хто всіляко допомагає захисникам і готовий стати до їхніх лав завтра.

Ці люди – це не просто воїни, вони – найкращі з найкращих. Вони поклали на вагу свої кар'єри, сім'ї, навіть життя в інших країнах, обравши на захист України. Вони не просто ризикували, вони віддали все.

Їхню жертву і відданість ми ніколи не забудемо. Сьогодні вшануймо пам'ять тих, хто віддав своє життя заради нашої свободи та майбутнього. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь