Увага! Оголошення про конкурс щодо передачі в оренду цілісного майнового комплексу об’єктів водопостачання та водовідведення, що знаходяться в с. Лапаївка і с. Холодновідка

Дата: 11.04.2024 16:15
Кількість переглядів: 54

Інформація

про оголошення конкурсу щодо передачі в оренду цілісного майнового комплексу об’єктів водопостачання та водовідведення, що знаходяться в с. Лапаївка і с. Холодновідка

Назва об'єкта, що пропонується для надання в оренду:

Цілісний майновий комплекс об’єктів водопостачання та водовідведення, що знаходяться в с. Лапаївка і с. Холодновідка, що включає в себе лінії каналізації; лінії водопровідні; каналізаційно-насосна станція в с.Холодновідка, вул. Тичини, 24а; водопровідна насосна станція в с.Лапаївка, вул. Геофізиків, 17б; водонасосна станція в с.Лапаївка, вул. Самбірська, 1 згідно з додатком №1.

Орган, який надає в оренду: Зимноводівська сільська рада Львівського району Львівської області (с. Зимна Вода, вул. Шухевича,83)

Строк, на який об'єкт передається в оренду: 3 роки

Розмір орендної плати: Розмір місячної орендної плати становить 1000 (одну тисячу) гривень.

Строк подання заявок на участь у конкурсі: Заявки подаються протягом 40 (сорока) днів з дня оголошення конкурсу, оголошення конкурсу здійснюється конкурсною комісією в десятиденний строк з дня її утворення шляхом розміщення у друкованому засобі масової інформації, на офіційному веб-сайті Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України та на офіційному веб-сайті Зимноводівської сільської ради інформації про оголошення конкурсу.

Розмір реєстраційного внеску: 1700 гривень (сто неоподаткованих мінімумів доходів громадян)

Строк, протягом якого оголошуються результати конкурсу: наступного дня після прийняття рішення про визначення переможця конкурсу та у десятиденний строк з цього дня підлягають опублікуванню на офіційному веб-сайті Зимноводівської сільської ради та засобі масової інформації.

 

Вимоги до оформлення заявок на участь в конкурсі:

 

З дня оголошення конкурсу будь-яка юридична або фізична особа, що має бажання взяти участь у конкурсі, може подати відповідну заявку до конкурсної комісії.

Заявки на участь у конкурсі (надалі за текстом також - «заявки») подаються конкурсній комісії протягом тридцяти днів з дня оголошення конкурсу конкурсною комісією. Особи, які подали такі заявки, вважаються претендентами на участь у конкурсі.

Заявки подаються конкурсній комісії за наступною адресою: 81110, вул. Шухевича, 83 с. Зимна Вода Львівського району Львівської області, Зимноводівська сільська рада, юридичний відділ. Контактний номер телефону (032) 295 22 07, адреса електронної пошти: zymnovodivskarada@gmail.com.

Заявки, що надійшли до конкурсної комісії після закінчення встановленого строку, конкурсною комісією не розглядаються, не розкриваються та не повертаються претенденту.

 

Перелік додатків, які необхідно надати разом із заявкою на участь у конкурсі:

 

  1. Документи, що підтверджують реєстраційні дані заявника та його повноваження:
  • завірену копію установчого документу (для юридичних осіб);
  • завірену копію паспорту (для фізичних осіб);
  • завірену копію розширеного витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань;
  • завірену копію довідки про включення до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України (ЄДРПОУ);
  • завірену копію довідки про реєстрацію особи як платника податків;
  • документи на підтвердження повноважень керівника підприємства, установи, організації;
  • копії довіреностей всіх уповноважених представників заявника, що підписали заявку та додані до неї документи або подали документи до конкурсної комісії.

2. Документи, що підтверджують здатність заявника забезпечити належне фінансування оренди:

  • завірені копії ліцензій на здійснення певних видів господарської діяльності, у разі їх наявності;
  • звіт про фінансові результати з урахуванням дебіторської і кредиторської заборгованостей на останню звітну дату;
  • довідку від кандидата про те, що він не є банкрутом;
  • оригінали довідок з усіх банківських установ, в яких відкриті рахунки на ім’я заявника, про відсутність у заявника простроченої заборгованості за кредитними та будь-якими зобов′язаннями перед банками, виданих не раніше ніж за чотирнадцять днів до дня подання заявки.

 

Кваліфікаційні вимоги до претендентів:

            Наявність управлінських та організаційних можливостей, які забезпечать умови здійснення діяльності централізованого водопостачання.

            Наявність в штатному розписі працівників, які мають досвід обслуговування об’єктів централізованого водопостачання не менш ніж 3 (три) роки.

            Наявність можливості технологічного та організаційного забезпечення у сфері надання послуг з централізованого водопостачання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь