Не згасне пам'ять про ГЕРОЯ!

Дата: 07.04.2024 09:51
Кількість переглядів: 32

Минув рік з того часу, як у війні росії проти України загинув ІГОР РИГЕЛЬ (14.12.1985) – мешканець с. Холодновідка, випускник кафедри художнього металу Львівської національної академії мистецтв, талановитий художник, коваль, історик, реконструктор, воїн, Герой.

Його роботи українці могли бачити у фільмах «Захар Беркут», «Сторожова застава», «Козаки», «Брехлива історія» та багатьох інших.

Коли росія розпочала повномасштабне вторгнення, Ігор Ригель залишив творчість, яка його безмежно надихала, й одразу вирішив, що має захищати свою Батьківщину та бути там, де точаться бої. Добровольцем пішов на фронт і мужньо боровся за свою країну. Мав багато планів. Та не судилося…

Після отриманих поранень у російсько-українській війні 7 квітня 2023 р. життя воїна обірвалося. Ігор поліг за мирне небо над Україною. 

Ігор Ригель залишився в наших серцях як справжній герой, чоловік з золотими руками і серцем, який зробив неоціненний внесок для України. Він був не лише воїном, а й активним учасником численних об'єднань, клубів та громадських організацій, де він примножував дух національної гордості та патріотизму.

Низький уклін захиснику, перед яким ми всі в неоплатному боргу. Слава Герою! Наш святий обов’язок – пам’ятати нашого воїна та згадувати його в молитві.

Світла та вічна пам’ять про Героя назавжди залишиться в наших серцях!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь