18.04 в бібліотеку завітали педагоги та студенти Державного навчального закладу "Художнє професійно-технічне училище ім. Й.П.Станька".

Дата: 18.04.2024 09:17
Кількість переглядів: 11

Майстер виробничого навчання живопису і викладач художніх дисциплін Роман Приставський, старший майстер училища Ярослав Баландюх, заступниця директора з навчально-виховної роботи Світлана Плесак та студентки: Марина Боровик, Вікторія Яремій, Анастасія Урбанович, ознайомилися з книгами Любомира Медвідя, Народного художника України, заслуженого діяча мистецтв України та оглянули виріб з дерева і гільз, який створили воїни 125 бригади.


Пані Світлана Плесак розповіла про традиційні ремесла Яворівщини - розпис та різьблення яворівських орнаментів на дерев'яних поверхнях (забавках, сувенірах, меблях тощо). А також про те, що в училищі навчаються впродовж 3-4 років, здобувають професію різьбяра, столяра, живописця, виробника художніх виробів з дерева - на базі 9 класів, а також можна вступити на навчання і після 11 класу на професію столяра, верстатника деревообробних верстатів із терміном навчання 1,5 роки. То ж, запрошують усіх бажаючих вступати до їхнього закладу.


Також, щиро дякуємо за дарунок для бібліотеки - воскову свічку з орнаментами!
Художнє Училище Ім. Й.Станька



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь