📚✨ Екскурсія до Львівського національного університету природокористування! 🏛️

Дата: 25.04.2024 16:34
Кількість переглядів: 26

На завершення освітнього курсу "Фінансова грамотність - Ключ до успіху!", учні 9-10 класів Лапаївського ліцею відвідали Львівський Національний університет природокористування.

 Попередньо старшокласники прослухали цікаві лекції в Лапаївський ліцей імені Героя України Георгія Кірпи , а заключна лекція курсу відбулась в аудиторії університету. На час лекції учні мали можливість відчути себе як справжні студенти, а потім разом відправилися на екскурсії! 

Школярі відвідали два захоплюючих музеї - музей Степана Бандери та музей Історії університету, побували в актовій залі, аудиторіях, бібліотеці. Також школярам випала честь доторкнутись до вцілілого після ворожої атаки 1 січня - пам'ятника Степану Бандері. 

У підсумку курсу, учні ліцею отримали іменні сертифікати. Розвиватись потрібно всебічно, зокрема, бути фінансово грамотними. 

Сподіваємось на подальшу співпрацю та дякуємо працівникам кафедри фінансів, банківської справи та страхування, особливо пані Оксані Грицині! Також велика подяка Відділу освіти, молоді та спорту Зимноводівської сільської ради за всебічну підтримку та допомогу, а ЗСУ - за можливість вчитись і розвиватись! 

Інформацію надав Лапаївський ліцей імені Героя України Георгія Кірпи



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь