Зимноводівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Важлива інформація щодо автобусного маршруту загального користування No 184 Львів АС-2 - Суховоля (Доманів) згідно затвердженої схеми руху в межах компетенції повідомляємо

Дата: 15.05.2024 12:59
Кількість переглядів: 64

Зимноводівська сільська рада надіслала лист до департаменту дорожнього господарства щодо відновлення курсування цього маршруту згідно затвердженої схеми руху. Ми отримали відповідь від департаменту, в якій зазначено, що організатор перевезень пасажирів на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування надіслав лист-попередження перевізнику ТзОВ "Успіх БМ". Це зроблено з метою забезпечення права мешканців сіл Зимна Вода, Суховоля, Рудне на отримання належних транспортних послуг.

Також перевізника попереджено, що у разі невиконання узятих на себе договірних зобов'язань, департамент дорожнього господарства облдержадміністрації розглядатиме можливість розірвання договору в односторонньому порядку.

Ми впевнені, що ці заходи сприятимуть забезпеченню належного рівня транспортних послуг для наших мешканців. Сподіваємося на швидке відновлення курсування автобусів на цьому маршруті.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь