Зимноводівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Фестиваль "Дитячі долоні" на підтримку ЗСУ

Дата: 03.06.2024 10:36
Кількість переглядів: 36

Фото без опису1 червня, у День захисту дітей, у Ліцей 2 Зимноводівської сільської ради відбувся яскравий і незабутній фестиваль "Дитячі долоні" на підтримку Збройних Сил України. Цей день об'єднав учнів, вчителів, батьків та всю громаду заради однієї важливої мети — допомоги нашим захисникам.

💙💛Захід розпочався з хвилини мовчання, під час якої всі присутні вшанували пам'ять тих, хто віддав своє життя за волю України. 🙏

🇺🇦Урочисте відкриття фестивалю прикрасило акапельне виконання Гімну України дитячим хором «QuiTollis» "КВІТОЛІС" Церква свв. апп. Петра і Павла - УГКЦ, Зимна Вода

Програма фестивалю була насиченою та цікавою:

🎨🛍️ Благодійний ярмарок: Вироби, створені учнями та вчителями, користувалися великим попитом, а всі зібрані кошти спрямовані на підтримку наших воїнів.

🎶💃 Святковий концерт: Виступи художніх колективів Зимноводівської громади та смт. Рудно додали особливої атмосфери. Музика і танці дарували радість та піднімали настрій всім присутнім.

🕸️✂️ Плетіння сіток: Усі бажаючі долучилися до плетіння маскувальних сіток, важливої справи для підтримки наших військових.

🖌️👩‍🎨 Майстер-класи: Учасники мали змогу навчитися новому, створити щось своїми руками і просто весело провести час.

🖼️ Аукціон: Картини, створені учнем ліцею, знайшли своїх нових власників, а кошти від продажу також пішли на допомогу ЗСУ.

🎟️ Лотерея: Усі присутні випробували свою удачу у благодійній лотереї з цінними призами.

🎤🌟 Особлива гостя фестивалю — Наталка Карпа: Її виступ став кульмінацією вечора, подарувавши всім неймовірні емоції та залишивши приємні спогади.

На фестивалі панувала неймовірна атмосфера єдності та підтримки. Батьківська рада, педагогічний колектив та учні разом доклали зусиль, щоб свято пройшло на високому рівні та досягло своєї благородної мети — допомоги ЗСУ.

Сума, яку вдалося зібрати, становить 378299 грн + 40 євро.

Цей захід став прекрасним прикладом того, як спільними зусиллями можна підтримувати наших воїнів і робити свій внесок у наближення перемоги.

Слава Україні! Героям Слава! 🇺🇦💪✨



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь